Castigi cu AVON

 

Campania impotriva cancerului la san

* In ultimii ani, numarul deceselor a scazut simtitor. Diagnosticat in faza incipienta poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat.
* Aparitia unui nodul nu este intotdeauna un semn de cancer, dar este un semn care nu trebuie ignorat. Leziunile benigne sunt foarte comune, iar sanul este normal sa se modifice pe parcursul vietii.
* Cele mai multe leziuni de natura maligna nu dau simptome decat atunci cand boala se afla in stadiu avansat.
* La fiecare 100 de femei care dezvolta cancer de san cate un barbat se imbolnaveste de cancer de san. 85% dintre femeile diagnosticate cu cancer de san nu prezinta un istoric familial cu antecedente ale acestei boli.
* La fiecare 3 minute, undeva pe Glob o femeie este diagnosticata cu cancer de san.
* Ecografia mamara si examenul clinic sunt cele mai simple investigatii care te pot asigura ca sanii tai sunt sanatosi.
70% din cazurile de cancer de san sunt descoperite prin autoexaminare.
* Nu toti nodulii sunt detectabili la atingere. De aceea te sfatuim sa faci o ecografie mamara si apoi, la recomandarea medicului, mamografii regulate. Ca sa fii sigura ca esti bine.
* 8 din 10 noduli la san sunt de obicei benigni. Daca descoperi un nodul, nu intra in panica. Neprezentarea la medic atunci cand descoperi un nodul la san tine de educatia medicala a fiecaruia. Exista leziuni mamare care multa vreme au un caracter benign, dar dupa o evolutie indelungata sufera o transformare maligna. Daca stii ca ai un nodul, chiar si nedureros, stabileste-ti o programare la medic. Afla ca esti bine.

Cancerul la san poate fi depistat cu ani de zile inainte de a se manifesta clinic. Trebuie doar sa mergi regulat la control. Nu trebuie sa treci singura prin experienta consultului. Ia-ti prietena cea mai buna si mergeti impreuna. Asa veti afla amandoua ca sunteti bine.
Implica-te si tu! Contribuie la strangerea de fonduri in sprijinul campaniei impotriva cancerului la san "Afla ca esti bine!". Cumpara produse dedicate exclusiv acestui scop.

Tot profitul obtinut din vanzarea acestor produse este folosit in sprijinul campaniei impotriva cancerului la san.

Fondurile stranse din vanzarea produselor campaniei impotriva cancerului la san sunt exclusiv folosite pentru a ajuta femeile din Romania, atat prin donarea de echipament medical performant folosit in diagnosticarea si tratarea cancerului la san cat si in derularea unei campanii educative la nivel national, pentru a determina cat mai multe femei sa faca pasii necesari in directia diagnosticarii la timp a cancerului la san.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one