Castigi cu AVON

 

Plata facturii AVON

. Plata facturii AVON

- termenul de plata a facturii este de 15 zile de la primirea coletului, acesta este clar specificat pe factura
- suma platita intra in contul AVON in 2-3 zile lucratoare de la efectuarea platii.

Variante de plata a facturii AVON:

• la ghiseele CEC, BCR, Posta Romana prezentand avizul de plata primit in colet (ultima foaie de pe factura). La aceste 3 variante in fara sumei facturate se plateste si un comision de operare care variaza in functie de banca la care este platita factura (in general 0.5% din valoarea facturii dar exista o suma minima stabilita cuprinsa intre 1,50 si 2,00 lei)

• prin bancomatele Bancii Transilvania de pe un card emis de catre Banca Transilvania, optiunea PLATI. Se plateste exact la fel ca facturile de Electricitate sau Telefonie mobila, prin introducerea sumei, cod client (numar reprezentant) si numar factura (acesta poate fi 00000 daca nu aveti factura la indemana). Aceasta varianta de plata este gratuita (fara comision) si este indicat sa pastrati chitanta, iar suma platita intra in contul AVON in general in 24 de ore lucratoare.
• prin automatele Easy Payments Citibank, prin scanarea codului de bara tiparit pe avizul de plata si introducerea bancnotelor in automat. Aceasta varianta de plata este gratuita (fara comision) si este indicat sa pastrati chitanta, iar suma platita intra in contul AVON in general in 24 de ore lucratoare
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one